вторник, 10 мая 2016 г.



27.03.2016 у відбірковому турі "Кубка аграріїв" з синхронного підтягування на перекладині взяли участь 6 команд з провідних університетів України: НУБІП, КНУ ім. Т. Шевченка, НТУ. Кожна команда традиційно налічує 6 молодих спортсменів. 

На перекладинах між собою змагалися представники двох обраних ведучим команд. Таким чином у фінал вийшли команди ВІКНУ, "Агросила" та "Пікові". 
В перерві між підтягуваннями своє вітальне слово сказали Голова Комітету з розвитку громадянського суспільства Іващенко Іван Петрович та Голова Комітету з розвитку спорту та здорового способу життя Павлішин Сергій Семенович.

На спортмайданчику панувала дружня атмосфера. Серед команд-фіналістів найкращий результат показала "Агросила". Всі учасники та переможці були нагороджені фруктовими кошиками від "Об'єднання аграріїв".
Крім того, спонсор сьогоднішніх змагань - компанія "Агромаржа" - оголосила конкурс на найбільшу кількість підтягувань. Переможець Черниш Тарас отримав приз 500 грн.
Після завершення змагань всі учасники скуштували соки в рамках дегустаційного конкурсу "Щедра чаша".
На конкурсі були представлені напої "Золота троянда", "Садовий лікар", "Узвар цілющий медовий", "Садовий нектар", "Живушка", "Збитень київський".



Комментариев нет:

Отправить комментарий